EXCLUSIV Triunghiul amoros Keo-Misty-Bălan s-a pus pe treabă

23 septembrie 2014 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a săturat de încurcături amoroase şi nu vrea să mai audă de scandaluri. În ultima vreme, Keo s-a închis în studioul de înregistrări, compune, cântă în două turnee importante şi e aproape să-şi finalizeze şi albumul.

S-a săturat de încurcături amoroase dar, pe de altă parte, are grijă de femeile din viaţa lui, Andreea Bălan şi Misty. Keo s-a închis în studioul de înregistrări, compune, cântă în două turnee şi e aproape să-şi finalizeze şi albumul. A colaborat cu fosta iubită pentru o piesă, iar actualei îi pregăteşte relansarea.

A ţinut prima pagină a ziarelor cu despărţirea de Andreea Bălan (30 de ani)  şi cu relaţia cu Alexandra Pavel, alias Misty (24 de ani), însă acum s-au liniştit apele în viaţa lui Keo (36 de ani). Totuşi, prins la mijloc între trecut şi prezent, acesta nu a scăpat de femeile din viaţa lui, ba chiar le ajută în carieră. Cu partenerul său de scenă, Skizzo Skillz, a lucrat la piesa Andreei Bălan – „Super Soaker”, pe care solista anunţă că o va lansa curând, însă Keo i-a compus o melodie şi iubitei lui, Alexandra Pavel, la care se va filma zilele acestea şi videoclip.

Nici pe el nu se neglijează, căci s-a închis în studioul de înregistrări, pe care îl are în vila din Băneasa, şi şi-a terminat albumul solo, care se va numi „După furtună”, la fel ca şi piesa la care a filmat videoclip. Între sesiunile de înregistrări, Keo a făcut slalom şi printre două turne muzicale importante.

„Keo a avut un an încărcat şi încă mai are destule proiecte în 2014. S-a cufundat în muncă şi nu mai vrea să apară în presă cu viaţa sa particulară, doar cu realizările sale, acceptând oferte de spectacole şi turnee”, ne-a spus o sursă apropiată solistului. Din aprilie, de când s-a despărţit de Andreea Bălan după 8 ani de relaţie, Keo a fost prins la mijloc între fosta şi actuala iubită, Misty, cu care s-a iubit în paralel. Trădată, Andreea Bălan a ieşit la atac cu tot felul de declaraţii de femeie rănită.

Misty filmează videoclip nou

A făcut parte din trupa „Senzual”, iar anul trecut, în octombrie, a lansat videoclipul piesei „Bang”. Apoi nu s-a mai auzit nimic de Alexandra Pavel, alias Misty, până anul acesta, când s-a aflat că are o relaţie cu Keo. Iată însă că solista va reveni în atenţia fanilor cu o nouă piesă compusă de iubitul ei, la care va filma zilele acestea un videoclip.

Andreea Bălan, sexy la filmăriCoincidenţă sau nu, şi Andreea Bălan, fosta iubită a lui Keo, a filmat două videoclipuri într-o perioadă foarte scurtă. Unul în ţară, la o piesă pe care o va lansa în curând, iar un altul în SUA, la piesa „Super Soaker”, la care a contribuit şi Keo. În fotografiile apărute de la filmări, Bălanca apare în ţinute extrem de sexy, alături de dansatoarele ei. 

Mai multe