EXCLUSIV Tudor Chirilă o acuză, Alexandra Stan se scuză

14 decembrie 2014 22:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri seară, în cadrul show-lui live „Vocea României” (PRO TV), Alexandra Stan (25 de ani) a avut o apariţie de senzație.

Artista şi-a prezentat piesele „Cherry Pop” şi „Vanilla chocolat”, îmbrăcată sexy, purtând o fustă despicată, prin care i se putea zări lenjeria intimă. Cu toate acestea, Tudor Chirilă nu s-a arătat prea încântat de reprezentaţie, întrucât Alexandra a făcut playback.

Juratul l-a lăudat pe colegul Marius Moga pentru prestația lui și a taxat-o dur pe Alexandra Stan, cu riscul de a-și supăra șefii din PRO TV. “Eu aş avea ceva de comentat. Respect Marius Moga. Ai cântat live foarte bine, faţă de actul dinainte. Mă refer aici la actul Alexandrei Stan”, a spus artistul.

Fără să se supere, Alexandra i-a dat replica lui Tudor prin intermediul Click! “Condiţiile apariţiei Alexandrei Stan la show-ul «Vocea României»  au fost stabilite în prealabil cu producătorii emisiunii şi nu ar fi trebuit să fie o supriză pentru nimeni faptul că un artist pop, cu o coregrafie grea, nu cântă sută la sută live. De altfel, nu e nici primul, nici ultimul artist internaţional de top care face asta. Ea a fost invitată să-şi prezinte noul ei show, nu să concureze. Nu cred că, după atâţia ani, mai există dubii că Alexandra Stan nu are voce”, a declarat, pentru Click, Simona Ionaşcu, pr-ul Alexandrei Stan.

Ei se bat în finală pentru 100.000 de euro!

În ediția de vineri, 8 semifinaliști s-au duelat live pentru un loc în finală. Norocoșii care se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro sunt: Anda Dimitriu, din echipa lui Marius Moga, Aliona Munteanu, din echipa lui Smiley, rocker-ul lui Tudor Chirilă, Tiberiu Albu și Maria Hojda din grupul Loredanei.

Mai multe