Exclusiv! Uite câte flori a cumpărat Andra de 8 Martie!

8 martie 2015 17:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra a fost răsfăţată de Cătălin Măruţă de 8 Martie, însă şi bărbăţelul familiei, micuţul David, a vrut să-şi fericească mama, bunicile şi prietenele. Astfel, Andra şi-a ajutat ieri fiul să aleagă flori colorate pentru toate femeile familiei, iar Click! i-a surprins la cumpărături.

Solista a mers la cumpărături cu fiul şi cu bona filipineză şi a luat trei coşuri superbe cu 123 de lei

Nu este o noutate că Andra (28 de ani) iese la cumpăraturi în fiecare duminică, alături de ajutorul de încredere, bona filipineză, dar și cu  micuțul David (4 ani) de mână. Aşa s-a întâmplat şi ieri, chiar în ziua de 8 Martie, când am dat nas în nas cu jurata de la „Românii au talent” (PRO TV) la un supermarket din cartierul Pipera.

După ce și-au terminat cumpărăturile pentru casă, Andra s-a oprit la raionul cu flori și a ales câteva coşuri superbe, sub îndrumarea fiului său. Micuţul arăta cu degetul pe rafturi şi îi indica mamei sale ce floricele îşi doreşte să ducă acasă. Au ales trei coșuri cu narcise şi violete, fiecare la prețul de 41 lei, apoi s-au îndreptat, nerăbdători, spre casă pentru a împărţi cadourile. De remarcat că deşi ieşise din casă pentru câteva banale cumpărături, Andra arăta impecabil, alegând o ţinută lejeră şi un machiaj discret.

Mai multe