EXCLUSIV Uite ce surpriză i-a făcut iubita lui Bobby Păunescu de ziua lui!

8 septembrie 2014 21:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoasa Alice Peneacă (22 de ani) i-a demonstrat încă o dată omului de afaceri Bobby Păunescu cât de mult îl iubeşte! Ea a pus la cale, duminică seara, pe platourile de filmare o petrecere surpriză, care l-a lăsat aproape fără grai pe Bobby.

Modelul internaţional Alice Peneacă i-a pregătit miliardarului Bobby Păunescu, care a împlinit luni 40 de ani, o surpriză mai ceva ca-n filme. Alice a vrut să-l emoţioneze până la lacrimi pe Bobby şi a reuşit.

“Am încercat să îi facem o surpriză chiar pe platourile unde se filmează «Palatul Pionierilor», la fostul lui liceu Jean Monet, unde s-au strâns în număr mare prietenii apropiaţi şi familia lui. Surpriza şi mai mare a fost când l-am rugat să se aşeze pe un scaun de regizor personalizat şi să urmărească timp de câteva minute un scurt-metraj cu majoritatea prietenilor lui, familie, urându-i «La mulţi ani!». Sper că am reuşit să îl surprindem, am făcut doar o mică parte din cât ar fi meritat” , a declarat Alice, în exclusivitate pentru Click!

Bineînţeles, din peisaj nu putea lipsi tortul, care a fost unul cu mesaj, realizat special pentru omul de afaceri. Frumoasa brunetă l-a decorat personal cu literele din urarea ”Happy Birthday”.

La vederea tortului, pe care trona un scaun de regizor şi o pungă de popcorn, toate din marţipan, Bobby a exclamat : ”Cel mai drăguţ tort pe care l-am primit în viaţa mea! Îţi mulţumesc Alice şi mulţumesc tuturor prietenilor care au pus umărul la această surpriză!”  

Mai multe