EXCLUSIV Ultima călătorie a Alinei Radi cu trenul s-a lăsat cu lacrimi! Ce a păţit cântăreaţa în drum spre Bucureşti

11 noiembrie 2014 13:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călătoria cu trenul de la Timişoara spre Bucureşti a devenit o adevărată aventură pentru Alina Radi. Dacă în urmă cu aproape două luni, cântăreaţa de muzică populară trecea prin clipe de graoză după ce garnitura în care se afla a spulberat un cioban de pe calea ferată, luni dimineaţă solista a trăit din nou mari emoţii. Prietenii cântăreţei i-au făcut o surpriză, iar ea a izbucnit în lacrimi.

A trecut cu greu peste clipele şocante de acum două luni, ba chiar i-a fost teamă să mai urce în tren. Alina Radi (25 de ani) şi-a învins însă frica cu ajutorul celor mai buni prieteni ai ei. Solista a trăit la intensitate maximă chiar de la începutul călătoriei. În timp ce îşi căuta atentă locul în compartiment, artista s-a trezit că cineva îi cântă "la mulţi ani" şi îi aduce tort şi şampanie.

"A fost un moment la care chiar nu mă aşteptam. Mi-au dat lacrimile când i-am văzut. Prietenii mei, Monalisa şi Radu Şufan, m-au căutat prin tren şi când m-au găsit a început nebunia. S-a desfăcut şampania şi am început petrecerea. Ziua mea de naştere este sâmbătă, dar cu ei mi-am sărbătorit-o în avans", ne-a spus emoţionată Alina Radi.

Ca să se revanşeze în faţa tinerilor şi să nu rămână datoare de cinste, imediat cum a ajuns de la Timişoara la Bucureşti, artista şi-a invitat amicii la un restaurant unde au continuat distracţia începută în tren.           

Mai multe