Exclusiv! Văduva lui Patrichi, soacră mare în Italia și viitoare bunică!

16 octombrie 2017 14:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Două mari bucurii i-au mai alinat suferința Corneliei Patrichi, rămasă văduvă pe 5 aprilie 2016. Alexandru, fiul ei și al lui Cornel Patrichi, și-a oficializat relația cu o italiancă, iar aceasta îl va face și tătic în luna decembrie.

Alexandru, fiul regretatului Cornel Patrichi și al Corneliei Patrichi (67 ani), s-a căsătorit sâmbătă, 14 octombrie, cu iubita lui din Italia. Evenimentul a avut loc în inima Toscanei, în comuna Colle di Val D’Elsa, în prezența primarului, dar și alături de rude și de prieteni apropiați. Ceremonia a fost una simplă, dar încărcată de emoții. Aleasa lui Alexandru este însărcinată, iar în luna decembrie ea va aduce pe lume o fetiță, spre bucuria familiei.

”Alexandru s-a căsătorit în inima Toscanei. Voi avea o nepoțică. Se va naște în prima parte a lunii decembrie”, a anunțat, fericită, viitoarea bunică. La ceremonia din Italia, Cornelia a arătat senzațional, într-o rochie cu alb și negru, purtată cu pantofi cu toc. Nora ei, viitoare mămică, și-a expus burtica de graviduță într-o rochie mulată, cu imprimeu floral.

Singurul regret al Corneliei Patrichi, dar și al fiului ei, Alexandru, este că regele dansului, Cornel Patrichi, care s-a stins din viață pe 5 aprilie 2016, la 72 de ani, n-a apucat să-și vadă visul cu ochii, acela de a-și ține în brațe un nepoțel.

Văduva lui încă îl plânge, iar la mormânt a pus încă de anul trecut niște versuri niște versuri care îți rup inima.

Impresionată de melodia ”Navajo” despre moarte, fosta balerină a plătit inscripţionarea a nu mai puţin de 300 de litere, care reprezintă o strofă din poezia respectivă. ”Am zis să fac ceva frumos, în memoria lui. Gabriela Teodorescu (ex-balerină, stabilită în Italia) mi-a trimis această piesă în limba italiană şi am selectat de acolo pasajele care mi-au plăcut cel mai mult. Le-am tradus în limba română, pentru că sună mai frumos decât în italiană”, a mărturisit, pentru Click!, Cornelia Patrichi.

Balerin, coregraf şi actor, Cornel Patrichi a făcut istorie la Teatrul “Constantin Tănase” din Bucureşti, dar şi la teatrul “Fantasio” din Constanţa. În 1987 s-a mutat cu soţia sa în Italia, fondând în Toscana propria şcoală de balet, Dance Studio Patrichi. Timp de 11 sezoane, până în 2012, Cornel Patrichi a fost jurat în show-ul “Dansez pentru tine” (PRO TV). A fost răpus de cancer, la 72 de ani.

Mai multe