EXCLUSIV VIDEO Oana Roman s-a întors din luna de miere cu kilograme în plus şi nervi mai mulţi

8 iulie 2014 23:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

La câteva zile după ce s-au cununat religios, Oana Roman şi Marius Elisei au plecat în luna de miere, pe care au petrecut-o în Santorini.

Fiica lui Petre Roman şi soţul ei s-au întors marţi după-amiază din vacanţă, care i-a priit Oanei, dovadă fiind kilogramele în plus cu care a revenit în ţară.

Într-o pereche de pantaloni trei sferturi şi o bluză largă care i-a acoperit formele, vedeta nu a fost deloc bucuroasă de prezenţa presei.

Cu o figură încruntată, ea a rugat jurnaliştii să se dea din calea ei când a ieşit de la ridicare bagaje: "Faceţi şi mie loc".

În loc să fie mai relaxată după zilele petrecute în compania persoanei iubite, Oana a fost mai nervoasă ca de obicei, probabil din cauza kilogramelor în plus acumulate în ultima săptămână.

Când se îndreptau spre maşină, Oana s-a oprit de mai multe ori, nemulţimită de fotografii veniţi acolo pentru ea. Ba chiar, a trecut la ameninţări.

"Până nu plecaţi, nu mă mişc de aici. Sau chem poliţia. Vreau să mă duc liniştită acasă", a spus Oana.

Marius, în schimb, a părut mai relaxat. S-a amuzat de micile ieşiri ale nevestei şi chiar a făcut cu mână fotografilor după ce s-a urcat în maşină şi a plecat din parcare.

Mai multe