EXCLUSIV Zici că-i magazin cu jucării, nu mormântul Denisei Răducu!

6 aprilie 2018 18:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Timpul ne ajută să ne vindecăm rănile din suflet”, ne-a spus unchiul Denisei Răducu. Neluţ Peşte priveşte în gol când vorbeşte despre Denisa, cea care a plecat mult prea devreme din această lume şi a lăsat o familie distrusă şi mii de fani trişti. La 8 luni de la moartea solistei, mama ei încearcă să se adune şi să înceapă o viaţă nouă, fără fiica ei cea blondă şi frumoasă ca o prinţesă.

A muncit de mică, a sperat că o să aibă o familie frumoasă, însă visurile Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, s-au spulberat brusc la numai 27 de ani! Totul s-a întâmplat din cauza unui cancer hepatic pe care îl ducea de câţiva ani pe picioare şi care a distrus-o rapid. Pe 23 iulie 2017, cântăreaţa cu chip angelic şi-a luat adio de la viaţă. Moartea sa a şocat o ţară întreagă, iar familia ei nu-şi revine nici acum.

Contactat de Click!, unchiul Denisei, Neluţ Peşte, ne-a mărturisit că mama Denisei începe să-şi revină abia acum, după ce luni de zile a stat doar pe calmante şi nimeni nu o putea opri din plâns. Femeia a plecat în Spania, la fiica cea mare, Adelina, şi la cei trei nepoţi: Denisa, Patricia şi Gabriela care au reuşit să îi mai aline suferinţa. “Lucrurile s-au mai liniştit. Mama Denisei se simte mai bine. Şi-a mai revenit acum. Plecarea în străinătate a reuşit să o mai ridice moral, mai ales că a stat acolo, în Spania, aproape două luni. A mai uitat şi de probleme. Însă mai are şi acum unele stări, ba este bine, ba este rău”, ne-a spus unchiul.

Nu doar familia a iubit-o ca pe ochii din cap, ci şi sutele de fani care i-au adus o floare la mormânt, în satul ei natal, Ştefăneşti de Drăgăşani, din judeţul Vâlcea. Aşa că, acum, locul unde îşi doarme somnul de veci a ajuns să arate, la opt luni de la moartea sa, ca un magazin de jucării. “Nu e zi să nu treacă cineva pe la mormântul ei. Cei care au îndrăgit-o şi au drum prin zonă, se opresc la ea să îi aprindă o lumânare, să-i pună o floare, să îi ducă o coroană de flori sau o jucărie de pluş. Toate acele lucruri sunt aduse de fanii ei, datorită lor arată aşa”, a conchis pentru Click!, Neluţ Peşte. Familia s-a îngrijit doar să le aşeze pe toate frumos, în ordine, să facă rafturi pe care să aşeze jucăriile, fotografiile şi inimioarele primite. Acum mormântul arată ca dormitorul Denisei!

A murit după cinci luni de chin

Solista de muzică de manele Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri groaznice, la vârsta de 27 de ani. La începutul anului trecut, medicii din ţară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreaţa a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente chiar şi  naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii foarte agresive. Duminică, 23 iulie 2017, aceasta s-a stins la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii, însă nu s-a mai putut face nimic.

Mai multe