Există viață după doliu. Oana Radu s-a măritat cu antrenorul ei. Cum s-au îmbrăcat la cununia civilă

20 august 2020 14:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

20 august, zi memorabilă pentru Oana Radu, una dintre cele mai mediatizate soliste din România. Oana Radu s-a măritat azi cu antrenorul ei de fitness, fără să îi pese de gura lumii, care o condamnă că și-a găsit fericirea "prea repede", după moartea iubitului ei, Alin Mihai Suflea, care a fost incendiat în Craiova. Oana Radu radiază acum la brațul lui Cătălin Georgescu și a publicat pe Instagram primele poze de la cununia civilă.

O rochie albă, diafană, cu mâneci lungi, care îi ascundeau tatuajele, coroniță, manichiură de mireasă, machiaj profesional. Pantofi aurii și un buchet superb, din orhidee și spice de grâu. Așa s-a pregătit Oana Radu (26 de ani) pentru ziua în care i-a spus "Da" bărbatului care a antrenat-o în sala de sport și alături de care se antrenează acum pentru o viață lungă și frumoasă. Mirele Cătălin Georgescu s-a îmbrăcat ceva mai sport, dar asta nu a știrbit cu nimic însemnătatea momentului. "Sunt o femeie măritată. Te voi iubi pentru totdeauna", a scris Oana Radu pe Instagram, în dreptul fotografiilor de la cununia civilă.

Tragedia de acum 11 luni

Au trecut 8 ani de când o cunoaștem pe Oana Radu, fata timidă care se afișa la "Vocea României" (PRO TV) cu o voce de aur și cu 120 de kilograme, greutate despre care ea singură a spus că i-a făcut viața un calvar: "M-am gândit să îmi vând casa să mă operez, să îmi fac operaţie de micşorare de stomac", spunea ea.

Azi, Oana Radu este o cu totul altă persoană, a slăbit mai bine de 60 kg, a apărut la emisiuni TV și s-a ținut de muzică. Un eveniment tragic avea însă să o zdruncine cumplit anul trecut, pe 7 septembrie, când iubitul ei a murit, după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov, de un craiovean. Alin Mihai Suflea s-a zbătut între viață și moarte după tragicul incident, având arsuri pe mai mult de 70% din suprafața corpului, dar a pierdut lupta. Anunțul decesului a fost făcut chiar de Oana: „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului.

Citește și:

Oana Radu şi-a reparat sânii şi braţele după ce a topit 65 kg

Mai multe