Există viaţă şi după Prigoană: Bahmu îşi repară spatele la piscină

22 februarie 2015 20:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) se bucură de viaţă de când scandalurile cu Silviu Prigoană (51 de ani) s-au mai împuţinat. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă zilele trecute, la o piscină de fiţe din centrul Capitalei, unde face recuperare medicală pentru spate (n.r. - în vară a fost operată de hernie de disc).

 În tot acest timp, micuţii s-au bălăcit în voie. „Nu mai sunt stresată, nu mai urlă nimeni la noi, pot să-mi văd de viaţă liniştită, de sănătatea mea şi de viitorul copiilor mei, oglinda sufletului meu”, ne-a spus Adriana, aflată la al cincilea divorţ de Silviu Prigoană.

„Ne-am propus ca în fiecare weekend să mergem într-un loc pentru relaxare, recent am fost la recuperare medicală în bazin, la centrul Aqua Sport, Maxi şi Eduard au înotat până la epuizare, mi-au spus «Mami, te iubim, ne bucurăm că suntem cu tine», ne-am luat pizza, suc, ne-am răsfăţat. Eu nu pot practica înot, pentru că am probleme cu spatele, însă îmi place să stau în apă, să mă relaxez, să ascult muzică sau la saună, uit de toate grijile”, ne-a mărturisit vedeta de la Antena Stars. 

Mai multe