Face pereche cu bebeluşele! Codruţ Kegheş: «Dezbrăcatu’ se întoarce»

23 septembrie 2015 15:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă revenirea lui Şerban Huidu în emisiune i-a bucurat nespus pe fani, un alt personaj cunoscut urmează să îi încânte cu prezenţa. Cea de-a treia ediţie a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor” vine cu şi mai multe surprize decât primele două, difuzate luni (21 septembrie) şi marţi (22 septembrie).

Personajul lui Codruţ Kegeş s-a născut în urmă cu 12 ani. Absenţa bruscă şi îndelungată a lui Dezbrăcatu’ de la “Cronica Cârcotaşilor” se anunţa a fi permanentă, însă, în cele din urmă, se pare că prezentatorul s-a răzgândit.

Dezbrăcatu’ revine la «Cronica Cârcotaşilor»

Personajul lui va reveni în forţă pe micile ecrane şi nu va veni singur în faţa camerelor de filmat: “«Dezbrăcatu’» se întoarce cu un creier muuult mai odihnit, după mai bine de un an de pauză”, a declarat prezentatorul. Acesta va fi însoţit de cele două bebeluşe, cu care fanii au făcut, deja, cunoştinţă, în primăvară.

Ediţia de miercuri seară (23 septembrie) a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” va fi găzduită de Codruţ Kegheş şi Şerban Huidu şi va fi difuzată de la ora 20.15, la Prima TV.

Mai multe