Face ravagii la nunți și botezuri! Top 8 apariții de senzație ale Elenei Udrea

24 octombrie 2016 16:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Elena Udrea e fruntaşă la ţinute de nuntaşă! Am pierdut şirul finilor şi finuţilor pe care îi are Udrea, însă ne-au rămas întipărite în minte apariţiile de senzaţie ale blondei de la nunţi şi botezuri. Spate gol, decolteu ameţitor sau şliţ adânc…de fiecare dată Udrea a atras toate privirile în jur.

Elena Udrea e o apariţie! La cei 42 de ani, blonda se poate lăuda cu un corp perfect, iar rochiile îi vin ca turnate. Mama Natură a înzestrat-o şi cu un bust pe măsură, astfel că la fiecare apariţie eclipsează totul în jur, de la mireasă până la ultimul nuntaş.

În weekend, cea supranumită “blonda de la Cotroceni” a fost naşa cuplului Honorius Prigoană şi Corina. Udrea a strălucit la braţul iubitului tinerel şi a schimbat nu mai puţin de trei ţinute, una mai sexy decât alta.

La biserică, blonda a optat pentru o rochie roz din satin, cu corset şi spate gol. La petrecere, Udrea a revenit la ţinutele cu care ne-a obişnuit şi a purtat o rochie cu paiete negre şi argintii, mulată pe corp şi un decolteu ameţitor.

În 2012, la nunta Elenei Băsescu, fostul ministru a optat pentru o rochie mai “cuminte, din voal roz, dar tot cu spatele gol, la care nu a purtat sutien.

După miezul nopţii, a schimbat rapid rochiţa cu una argintie, mult mai sexy. Elenei îi place să strălucească şi să fie în centrul atenţie şi de cele mai multe ori alege rochii cu paiete.

O rochie la fel de sexy a îmbrăcat şi la nunta Robertei Anastase, în iunie 2013. Pe atunci proaspăt divorţată, blonda a purtat o rochie strălucitoare, din paiete roşii, cu spatele gol, decolteu sexy şi şlip pe picior. Domnii au făcut atunci coadă pentru a se trage în poză cu ea.

La botezul Sofiei, nepoţica lui Traian Băsescu, apariţia blondei a fost răvăşitoare. Udrea a optat atunci pentru o piesă a unui brand celebru, pentru care a şi scos din buzunar aproape 2.500 de euro.

Ea a purtat la biserică o rochie albă din dantelă, dublată cu un material nude care lăsa impresia că nu are nimic pe dedesubt. Pata de culoare a fost dată de pantofii roz electric.

Se pare că rochiile albe sunt printre preferatele Elenei când vine vorba de botez. În iulie 2014, blonda l-a botezat pe băieţelul lui Adrian Gurzău, preşedintele organizaţiei locale a PMP.

La biserică, Udrea a purtat un costum deux-piece alb, iar la petrecere a ieşit pe ringul de dans într-o rochie verde din voal, cu spatele gol.

Mai multe