Familia Corneliei Catanga s-a mărit! S-a născut o fetiță, iar solista este în culmea fericirii

30 octombrie 2019 11:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cornelia Catanga este fericită. La patru luni de la infarctul pe care l-a făcut, iată că solista are motive să zâmbească. Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, a anunţat pe reţelele sociale că familia lor s-a mărit cu o fetiță.

Familia interpretei Cornelia Catanga (61 ani) s-a mărit. Fiul ei, Alexandru Pădureanu, a anunţat că din 27 octombrie 2019 are o nepoată şi că toată familia este extrem de fericită. Micuţa a primit numele Raluca Gabriela şi a adus odată cu ea o bucurie imensă în casa Corneliei Catanga. Solista a avut în luna iulie a acestui an o mare cumpănă după ce a făcut infarct în timpul unei plimbări.

Cu prilejul nașterii nepoatei sale, fiul Corneliei Catanga a postat un mesaj extrem de emoţionant. „Nu pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt. Azi, 27 octombrie, s-a născut comoară familiei Pădureanu! Nepoata mea Raluca Gabriela! Bine ai venit pe lume, regina noastră! Să se bucure Mami, Tati, Nico și George de tine, să te iubească și să-ți ofere tot ce este mai frumos și mai bun în viață asta! Te iubesc rău de tot!”, a scris Alexandru Pădureanu pe conturile sociale, în dreptul unor imagini cu fetița.

Citește și:

Cornelia Catanga muncește pe brânci la trei luni de la infarct. Ce decizie a luat solista

Cum se simte Cornelia Catanga după operație: «Nu mai am voie absolut nimic, nici să vorbesc prea mult»

Mai multe