Familia Denisei se pregăteşte de pomană: «La parastas va fi meniu ca la nuntă»

21 septembrie 2017 19:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Decesul Denisei Răducu, solista care a pierdut lupta cu moartea pe 23 iulie, a îndurerat o ţară întreagă. Mama ei, Geta, şi-a adunat cu greu puterile pentru a pregăti parastasul de nouă săptămâni, conform obiceiului.

Pentru că au iubit-o ca pe ochii din cap, părinţii Denisei Răducu au mare grijă să respecte toate tradiţiile creştineşti pentru fiica lor, care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani: “Sâmbătă, familia nepoatei mele o să îi facă Denisei pomană de nouă săptămâni. La parastas, meniul o să arate ca la nuntă, cu aperitiv, sarmale şi fripturi. Nu ştiu câte persoane vor  chema, dar sigur că o să fie prezenţi mulţi tineri, pentru că şi Denisa era tânără, şi este ceva normal”, a declarat Neluţ Peşte, unchiul Denisei Manelista, pentru Click!

Acesta ne-a mai povestit şi despre problemele de sănătate cu care se confruntă părinţii fetei: ”Mama ei are momente în care nu este lucidă şi întreabă unde este Denisa. Nici nu mai vrea să ia medicamente, a avut şi cancer la sân, zice că vrea să meargă după ea. Iar tatăl, Emilian, a suferit o semipareză, e disperat, nu se mai opreşte din plâns. El i-a avertizat pe cei care au pus-o să muncească până la epuizare”.

Mormântul artistei din comuna Ştefăneşti este mereu plin de flori şi de coroane: ”Fanii ei îi aduc mereu buchete de flori, vin din toate colţurile ţării ca să-i vadă mormântul. Şi Florin, bărbatul cu care Denisa visa să se mărite, ne-a demonstrat cât o iubea. Au fost nopţi întregi când plângea la cimitir”, ne-a mai dezvăluit Neluţ Peşte.

Mai multe