Familia Geambașu, pe aceeaşi canapea, în emisiunea lui Fuego. Trei generații reunite după ani de scandaluri

11 septembrie 2020 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călin Geambașu (43 ani) și Petre Geambașu (76 ani) au fumat pipa păcii, la vreme de pandemie. Mai mult, au acceptat invitația lui Paul Surugiu-Fuego (44 ani), la ”Drag de România mea!”, show care revine de duminică, de la ora 15.00, la TVR 2.

"Bunic, tată, fiu, într-o emisiune ce va fi difuzată în această toamnă. Emoții pozitive. Interviu și 2 melodii cântate alături de trupa Supermarket, unde îl găsim întotdeauna pe chitaristul nostru din 2009, Vlad Crețu, și pe prietenii lui. O blândețe de oameni. I-am mai făcut câteva poze lui DaviN pe unde mi-am copilărit eu post-adolescența și unde mi-am început cariera, la Școala Vedetelor, acum 25 de ani. Șansă unică de a fi lucrat în acei ani ai dezvoltării mele cu echipe întregi de profesioniști în televiziune, nu se compară cu nimic altceva. Și le mulțumesc oricând! DaviN învățase melodiile cu numai o seară înainte... El a cântat pe momentele mele. Fără greșeală și fără probe de sunet", a scris Călin Geambașu pe pagina lui de Facebook.

Dacă în prima ediție, cea din 13 septembrie, invitați sunt Maia Morgenstern și soții Alina Sorescu-Alex Ciucu, duminica viitoare, pe 20 septembrie, familia Geambașu va ocupa locul pe canapea.

Ei vor povesti despre ”marea împăcare”, după anii în care s-au acuzat reciproc, Călin reproșându-i tatălui că l-ar fi bătut în copilărie și că l-ar fi pus să mănânce pe capacul de la WC. Alături de ei va fi și Doina Spătaru, care sărbătorește 40 de ani de concerte în duet cu Petre Geambașu. 

Mai multe