Familia "secretă" a "scorpiei" de la Masterchef. Cine o iubeşte
Extrem de exigentă pe micul ecran, Patrizia Paglieri nu este prea îngăduitoare nici acasă. Prima femeie jurat de la Masterchef mai coboară ştacheta atunci când vine vorba de fiul său, care a ajuns de curând la vârsta majoratului. Francesco stă pe lângă celebra lui mamă în bucătărie însă este pasionat şi de sport. El face polo de performanţă şi chiar a câştigat cu echipa titlul de campion la juniori.
Mama l-a băgat de mic în bucătărie, însă de câţiva ani el stă mai mut pe la bazinul de înot. Fiul Patriciei Paglieri nu pare dispus să-ţi atârne cratiţa de gât. Deşi este un bucătar talentat, Francesco se descurcă la fel de bine şi în apă. El a ieşit cu echipa campion la juniori, titlu care i-a adus o frumoasă medalie, dar şi o mamă şi o bunică foarte mândre de perfomanţele lui sportive.
De la Anna, mama Patrizei Paglieri, Franceso a dobândit cele mai bune trucuri în bucătărie. Pasionat şi de gătit, dar şi de sport, tânărul se visează peste câţiva ani la televizor, pe urmele mamei sale. El ar vrea să facă parte din juriul unui cooking show însă numai după ce îşi va depăşi mama în bucătărie.
În paralel, ar vrea să meargă mai departe cu sportul, care îi dă atâtea satisfacţii. Va avea ceva de luptat, căci Patricia Paglieri este foarte atentă atunci când găteşte. Recent , jurata a lansat cartea de bucate "Pe tocuri, în bucătărie", unde le împărtăşeşte fanilor ei reţete cu care îşi vor impresiona prietenii şi familia.
Patrizia a învăţat să găsească din copilărie
Pasiunea juratei pentru arta culinară s-a născut încă de când aceasta era doar un copil. În bucătăria bunicii şi mai târziu a mamei, Anna, ci care acum bruneta lucreză cot la cot, Patrizia descoperea secretele mâncărurilor tradiţionale din Liguria. Vedeta a mărturisit că deşi toată lumea crede acest lucru, ea nu s-a născut înItala, ci în Bahamas, unde tatăl ei era director de cazinou. Mai târziu, ea a ajuns să lucreze în restaurantul mamei sale, Anna, până la vârstă de 25 de ani.
În România, s-a mutat în anul 1999, împreună cu părinţii, şi nu după mult timp au deschis prima afacere, un restaurant de familie în Buftea. Acum, mărturiseşte că în România se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an, de cele mai multe ori cu mama ei Anna.