«Fără cei 300.000 de euro, Leo nu poate începe imunoterapia»

14 iunie 2017 21:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul Leo Iorga (52 ani), diagnosticat în urmă cu şase ani cu cancer pulmonar, continuă să lupte pentru viaţa lui. După ce în urmă cu două zile Click! a aflat că artistul are nevoie de 300.000 de euro pentru a urma un tratament revoluţionar, soţia artistului, Paula Iorga, susţine că a primit zeci de de telefoane de susţinere.

Artistul are nevoie de bani pentru a face imunoterapie.

”Tratamentul, care acţionează asupra celulelor sistemului imunitar pentru a le ajuta să atace celulele canceroase, nu e subvenţionat de stat şi nu se ştie dacă va fi subvenţionat. Am primit multe telefoane, în general de la pensionari, care vor să doneze. TVR a demarat o campanie de strângere de fonduri, dar este la început, nu ştiu câţi bani s-au strâns. Leo poate începe tratamentul de-abia după ce va avea această sumă. E foarte iubit şi lumea se roagă pentru el. Şi el iubeşte oamenii şi se bucură să-i încânte când e pe scenă. Am primit multe încurajări şi gânduri bune, de acolo vine vindecarea, iar dragostea celor care îl iubesc sperăm să se transforme în acele hârtii valorice, care îl pot ajuta”, a declarat pentru Click! Paula Iorga, soţia artistului.

După ce a încercat şi un tratament în Cuba la începutul anului, Leo Iorga speră să-şi salveze viaţa cu imunoterapie. Donaţiile pot fi făcute în conturile Asociaţiei Culturale Music Concept deschise la BCR Berceni: RO32 RNCB 0064 1467 5340 0001, cont RON, RO75 RNCB 0064 1467 5340 0003, cont EURO.

Mai multe