Fata abandonată la naştere îşi spune drama într-o carte! Viorica Culea lucrează la un roman despre viaţa ei

15 noiembrie 2014 18:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viorica Culea, românca a cărei poveste a impresionat o ţară întreagă după ce a fost abandonată la naştere şi adoptată ulterior de o familie de americani, s-a hotârât să-şi aştearnă drama în paginile unei cărţi scrise chiar de ea.

Tânăra de 20 de ani lucrează în prezent la roman, după ce ani în şir a strâns informaţii şi a încercat să le pună cap la cap pentru a afla adevărul. Experienţa prin care a trecut i-a fost o lecţie de viaţă. Viorica Culea a ajuns la numai un an si trei luni în casa unei familii de americani. Micuţa ştia că a fost abandonată imediat după naştere de mama biologică, însă recent a aflat că femeia a fost obligată chiar de bunicul pe care Viorica îl creadea singurul ei aliat să recurgă la acest gest.

Suferinţa şi cercetările ei au determinat-o să-şi scrie povestea tristă, însă care se anunţă cu final fericit într-o carte. Viorica şi-a anunţat apropiaţii că a început să lucreze la roman, ba chiar le-a prezeentat prietenilor pasaje din carte. A alocat pagini bune familiei care a adoptat-o, însă nu a putut trece cu vedertea relele tartamente la care a fost supusă de aceştia.

"Mama urăşte România. A luat în derâdere românii în faţa mea tot timpul. M-a speriat mereu că mă va trimite înapoi, ba chiar a făcut mişto de numele meu şi a încercat să mă transforme legal în Veronica. Mama mi-a spus că nu a vrut să mă adopte şi că ar trebui să trăiesc cu femeia care mi-a dat naştere. Ulterior, mi-a spus despre ea că probabil e moartă", a scris Viorica Culea, în cartea ea.  

Tânăra, care recent a trecut printr-o adevărată cumpănă, fiind suspectă de cancer, a fost operată zilele trecute, însă se recuperează bine, iar medicii au constatat că nu poate fi vorba despre tumori maligne.

Viorca este fericită că a luat legătura cu Mirela Culea şi vorbeşte zilnic cu ea pe Internet, încercând să repare ce au pierdut în ultimii 20 de ani.

Mai multe