Fata cea mare a lui Cabral i-a ales un nume surorii sale: «Ne-a propus Inoke»

4 noiembrie 2018 10:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

În câteva zile, Andreea Ibacka se pregătește să devină mamă. Cabral este foarte fericit că va deveni din nou tată pentru încă o fetiță și a explicat cum se simte Andreea, soția lui.

Andreea Ibacka va aduce pe lume primul ei copil, iar acest lucru o face să se simtă foarte împlinită. Ionke, fiica cea mare a lui Cabral le-a propus un nume pentru sora ei, iar cei doi soți se gândesc serios la varianta ei. 

Cabral și Andreea Ibacka nu s-au hotărât încă la numele fetiței

Cei doi soți nu s-au hotărât încă asupta numelui fetiței. Au primit o variantă din partea fiicei lui mai mare și vor să o ia în considerare.+

'Andreea se simte bine, îi spunem Șerifa, pentru că are o deplasare din asta așa… Când apare nu știi dacă vrea să te ia în brațe sau să te împuște. Este bine. Ne-am tot gândit atâtea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi finalitate, ne-a propus Inoke, prima mea fiică, varianta asta de nume și cred că suntem aproape să o adoptăm. Nu pot să spun care este numele. Nu este secret, dar încă nu ne-am hotărât și iar scot ceva pe gură, iar o ia toată lumea razna… așa că rămânem la nume de cod Petunia. Petunia… și vom vedea după aceea', a declarat Cabral Ibacka pentru viva.ro.

Cât a luat în greutate Andreea Ibacka pe timpul sarcinii

Soția lui Cabral Ibacka nu a luat foarte mult în greutate de când a rămas gravidă. Înainte de a rămâne însărcinată, Andreea Ibacka avea 50 de kilograme, și are o înălțime de 1.60. Pe timpul sarcinii, ea a luat în greutate 7 kilograme. Printr-un comentariu pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka a dezvăluit și care este greutatea fiicei sale. „Cam 1400 grame”, a răspuns ea la întrebare. 

Mai multe