Fata lu’ mama! Ce a moștenit Irina Columbeanu de la Moni

21 august 2016 16:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vacanța americană a luat sfârșit pentru Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, dar distracția a continuat pentru cei doi pe litoralul românesc. Irinel și Irinuca s-au relaxat la piscină, împreună cu bona tinerică angajată de omul de afaceri pentru a avea grijă de fiica sa.

O fi moștenit Irinuca zâmbetul de la Irinel Columbeanu, dar fizicul de fotomodel în devenire îl are, categoric, de la mama ei, Monica Gabor!

Irinuca s-a mutat de la Los Angeles pe litoralul românesc. La scurt timp după ce s-au întors din vacanța americană, Irina și Irinel Columbeanu au luat-o pe bonă și au tras o fugă la Mamaia. Cei trei au fost surprinși de fotoreporterii Click! sâmbătă, 20 august, la o piscină. Irinel s-a întreținut cu bona pe margine, în vreme ce puștoaica s-a bălăcit de zor cu o prietenă.

Toți cei care i-au recunoscut pe protagoniștii scandalului uriaș din urmă cu șase ani, când Moni și Iri au divorțat și s-au luptat cu toate armele pentru custodia fetiței, au putut observa că puștoaica a moștenit fizicul de fotomodel al Monicăi.

Mai multe