Fata lui Adrian Enache nu mai arată așa! Ce mult s-a schimbat Diana!

6 iunie 2017 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Enache (20 de ani), fata lui Adrian Enache, este de nerecunoscut. La trei ani de la incidentul care a făcut-o să sufere, tânăra s-a transformat incredibil.

Diana zâmbește din nou, este studentă la drept în anul ll și cântă cu trupa System Band. În plus, ea a devenit o domnișoară sexy și atrăgătoare. Prezentă duminică în emisiunea tatălui ei, ”Duelul pianelor”, fata lui Enache a apărut schimbată radical: și-a tuns părul, s-a făcut blondă, e mult mai dezinvoltă și pare să fi trecut cu totul peste trauma suferită în urmă cu aproape trei ani.

În vara anului 2014, Diana Enache a fost atacată cu un briceag de către portarul blocului din Băneasa, în care locuiește tatăl ei. Tânăra s-a ales atunci cu răni pe mână și pe sâni.

Acum, fiica lui Adrian Enache este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Drept și pare să-i calce pe urme tatălui ei în ceea ce privește pasiunea pentru muzică. Diana a înregistrat câteva piese alături de System Band, la iniţiativa lui Arthur Mihai, chitaristul şi liderul trupei. Solista cântă, la evenimentele private, piese din repertoriul internaţional.

Mai multe