Fata lui Boureanu, cu două mame la absolvire. Fosta nevastă şi actuala iubită a politicianului au susţinut-o pe Ioana

12 iunie 2015 21:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Întâlnire de gradul zero! Cristian Boureanu (42 de ani) şi prima lui soţie, Irina (40 de ani), au divorţat în 2004, la scurt timp după ce şi-au pus pirostriile, iar de atunci cei doi şi-au mai vorbit doar pe teme legate de unica lor fiică, Ioana.

Zilele trecute, după foarte mulţi ani, fostul politician şi Irina s-au întâlnit şi, preţ de câteva zeci de minute, au fost o familie ca în vremurile bune. Motivul a fost absolvirea şcolii generale a fiicei lor, Ioana. Pentru cea mai specială zi din viaţa ei, tânăra în vârstă de 14 ani a arătat ca o prinţesă. Coafată ca un fotomodel şi machiată ca în reviste, Ioana a purtat o rochie decoltată, scurtă şi a încălţat tocuri.

Adolescenta, care se pregăteşte acum de examenul de capacitate a fost încadrată la poza festivă de părinţii ei, însă din peisaj nu a lipsit nici “mama” ei vitregă, Laura Dincă, actuala iubită a politicianului. Aceasta are doar 18 ani şi s-a împrietenit foarte bine cu fiica lui Boureanu. Pe cele două femei din viaţa lui Boureanu, fosta şi actuala, le despart 22 de ani.

Mai multe