Fata lui Enache, mărturii cutremurătoare despre momentul atacului: "Simţeam mâna cu cuţitul la gât"

8 iulie 2014 23:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Enache a fost atacată şi înjunghiată în repetate rânduri de portarul clădirii în care locuiesc tatăl ei, Adrian Enache, şi Iuliana Marciuc. Tânăra, care e încă traumatizată după incindent, a fost externată marţi de la Spitalul Floreasca, unde a fost operată.

Avocata familiei Enache, Katia Cicală a povestit că Diana va reveni la spital, dar că nu mai suporta să stea acolo.

"Am văzut constatările medicilor, va urma o expertiză medico-legală. Mâine va merge din nou la spital. a plecat din spital pentru că nu mai suporta atmosfera de acolo. Am văzut-o astăzi şi Diana este tăiată în zona sânilor, a abdomenului, pe mâini şi gât. Este tăiată, are copci", a explicat avocata la Antena Stars.

Femeia, care a stat de vorbă cu Diana, a descris firul evenimentelor şi cum bărbatul a prins-o pe a o viola, iar apoi i-a pus cuţitul la gât. Diana s-a luptat şi a fugit plină de sânge.

"Agresorul a pus cu o mână cuţitul la gâtul ei, iar cu cealaltă a cuprins-o de mijloc. Fata asta după ce a scăpat de  agresor a fugit ţipând ca din gură de şarpe şi sprijinându-se de pereţi pentru că nu voia să moară. a fost ceva foarte serios. totul s-a întâmplat în fracţiune de secundă. A rămas fără curent, a mers şi i-a solicitat ajutorul. Acesta a venit. A strâns-o, a început să gâfâie şi i-a spus «taci, taci, taci». Atunci ea a început o luptă corp la corp. Diana a spus că nu a existat timp fizic pentru o dispută, pentru a-l înjura. A vrut să o violeze. Copilul a spus aşa: simţeam mâna cu cuţitul la gât, cealaltă mână pe abdomen şi o gâfâială ca a unui porc. Mi-a spus că ea crede că în 5 secunde a ajuns în stradă şi că nici nu s-a uitat în spate de frică să nu fie pe urmele ei şi s-o prindă din nou. Indiferent ce s-a întâmplat acolo, nimic nu scuză acţiunea acestui om matur. Ea are mâinile pline de tăieturi pentru că a trebuit să-şi îndepărteze cuţitul de la gât. Are fire la toate degetele. Au fost tăieturi repetate. A alergat-o din cameră în baie, din baie în bucătărie. Toţi pereţii au fost stropiţi de sânge. Diana a coborât două etaje, cu sângele şiroind ca să ceară ajutor", a declarat avocata Katia Cicală.

Diana Enache a fost atacată, sâmbătă, de către portarul blocului în care locuieşte. Se pare că adolescenta de 17 ani l-ar fi chemat pe acesta să o ajute, după ce a văzut că nu are curent electric. La panoul electric, libanezul ar fi început să o pipăie pe fată şi a sfârşit prin a o înjunghia.

Mai multe