Fata lui Irinel a vândut sucuri în scop caritabil

21 iulie 2015 1:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tatăl ei are destui bani încât să o ţină în puf şi să o răsfeţe ca pe o prinţesă, însă Irina Columbeanu (8 ani) vrea să înveţe de pe-acum să-şi câştige bănuţii.

Aflată în vacanţă cu mama ei, Monica, micuţa a fost impresionată de câţiva copii cu probleme de sănătate, aşa că i-a rugat pe părinţii săi să o lase să muncească în scop nobil și anume, să vândă băuturi răcoritoare la o piscină.

”Irina m-a sunat sâmbătă şi m-a întrebat dacă o las în ziua următoare să lucreze la o piscină din Bucureşti. Am rămas surprins de solicitarea ei, însă motivarea m-a făcut să-i dau acceptul imediat. Astfel, cu banii pe care urma să-i câştige, mergea într-un centru comercial să cumpere jucării pentru nişte copii cu nevoi speciale. Am lăsat-o, pentru că era vorba despre o acţiune nobilă”, a declarat, pentru Click!, Irinel Columbeanu (57 de ani).

Afaceristul şi-a încurajat fiica la astfel de acţiuni şi pe viitor. „Chiar dacă părinţii au o stare materială bună, e normal să-şi înveţe copilul să muncească. În SUA, copiii milionarilor fac asta în toate vacanţele de vară”, ne-a mai spus afaceristul.

Mai multe