Fata Narcisei Suciu a plecat de acasă. Uite de ce!

7 martie 2018 16:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Narcisa Suciu, pe care o vedeți acum în ”Ferma vedetelor”, la PRO TV, este o mamă fericită. Fetița ei a crescut ca o adevărată prințesă și este foarte talentată. Din acest motiv a plecat de acasă.

Narcisa Suciu este stabilită de şapte ani în Finlanda, unde s-a căsătorit. Fetița ei Daria avea atunci 12 ani. Între timp, fata a crescut și acum este o domnișoară foarte frumoasă, talentată, dar acum a plecat de acasă.

De când s-a stabilit împreună cu fiica ei, Daria, în Finlanda, Narcisa Suciu (43 de ani) şi-a schimbat radical viaţa. S-a căsătorit  din dragoste cu un finlandez, Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor, și locuiesc într-o căsuță frumoasă, înconjurată de natură.

Daria este pasionată de fotografie și după terminarea liceului de arte a decis să își urmeze visul și a plecat de acasă.

Am aflat această veste chiar de la Narcisa Suciu Miettinen. ”Știți momentul ăla în care-ți crește copilul și pleacă de acasă?  A trecut o săptămână deja de când copila mea s-a mutat de acasă. Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implica și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei”, scrie Narcisa Suciu. De altfel, în ultimii ani, a postat o mulțime de fotografii cu Daria și o lăuda că a crescut mare, frumoasă și talentată.

Narcisa Suciu (43 de ani) este o cântăreaţă care s-a bucurat de mare succes în anii ’90 în România. Printre multe alte premii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov în anul 1997.

Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu locuieşte în orăşelul Outokumpu, dar s-a întors de mai multe ori în țară, iar acum o vedeți în competiția ”Ferma vedetelor”, la PRO TV.

Mai multe