Fata Narcisei Suciu, o adolescentă elegantă. Cum arată acum

23 februarie 2016 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Narcisa Suciu are toate motivele să fie mândră de fetiţa ei. Daria s-a transformat într-o domnişoară care întoarce toate privirile. Adolescenta are deja 17 ani şi este foarte apropiată de mama ei.

Fata Narcisei Suciu s-a transformat într-o adevărată prinţesă. Adolescenta a îmbrăcat o rochie de bal şi s-a lăsat fotografiată. Poza a ajuns pe reţele sociale, iar fanii cântăreţei nu au contenit so o admire. ”Sissi a mea”, a scris artista în dreptul imaginii cu frumoasa sa fiica.

Narcia Suciu are şi motive să o compare pe Daria cu un personaj de poveste.

Narcisa Suciu a plecat din țară în 2010, când s-a căsătorit cu finlandezul Veikko Miettinen, un istoric cu specializare în etnologie și folclor. Decizia a venit dupa ce tocmai Daria a fost cea care i-a spus că își dorește o viață liniștită, în străinătate. Temperaturile scăzute din Finlanda nu le-au făcut probleme deosebite, iar acum cei trei duc viaţa la care au visat.

"După ce au murit părinţii mei, l-am pierdut şi pe naşul Dariei. În acel moment am simţit că nu mai am coloană vertebrală. Plus că a venit momentul să mă căsătoresc cu Veikko şi ne-am întrebat unde să locuim. El era dispus să vândă tot, să-şi închirieze casa. Dar am zis că dacă nu mă mut imediat în Finlanda, n-o s-o mai fac niciodată. O prietenă a mea mi-a zis că nu am ce pierde, cel mult clasa a 5-a a Dariei, pentru că am fi stat un an şi ne-am fi întors dacă nu ne adaptam", a povestit, în trecut, Narcisa la o emisiune tv.

Mai multe