Feli a lansat piesă cu Connect-R! Ce spune solistul despre colaborare!

22 mai 2017 12:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Feli a lansat o nouă melodie, un featuring cu Connect-R. “Ceartă artă vorbeşte despre situaţii de viaţă posibile, despre relaţii eşuate şi parteneri posesivi. Cred că neîncrederea poate genera multe complicaţii într-o relaţie, poate duce până la abuz moral şi fizic. Viaţa, în toate formele ei, rămâne o sursă de inspiraţie pentru muzică mea“, mărturiseşte artista despre piesă.

În acelaşi timp, Connect-R a acceptat cu bucurie propunerea: “Feli este un om frumos, un spirit înalt! Spun asta fără să o cunosc personal foarte bine, doar că în momentul în care îi auzi vocea, n-ai cum să crezi altceva! Şi pentru cine nu ştie, Feli nu e un produs, am acceptat cu mult drag să colaborez cu un adevărat artist care şi scrie, şi compune singură muzica şi versurile! Mulţumesc de invitaţie, Feli", a spus Connect-R.

Peste 10 metri de pânză şi 5 litri de vopsea au fost folosiţi pentru filmarea videclipului, care transformă cearta într-o adevărată artă. “Întotdeauna aleg nuanţele în poveştile pe care le spun. Fug de situaţii redundante, de o dublare a mesajului piesei. Aşa am ales această simbolistică a conflictului, transpus în dans contemporan şi pictură”, explică regizorului videoclipului, Iura Luncaşu. Videoclipul a fost filmat în podul unei clădiri istorice din centrul Capitalei. "Ceartă artă este produsă de HAHAHA Production şi Cat Music, iar muzica şi versurile sunt semnate de Feli.

Mai multe