Feli, pe scenă la trei săptămâni de când a născut. A apărut în finala Vocea României 2018

14 decembrie 2018 23:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

La mai puțin de o lună de când a născut, Feli a apărut pe scena de la Vocea României, în finala concursului, pentru a-l susține pe Bogdan Ioan, elevul lui Smiley.

Au trecut doar trei săptămâni de când a venit mămică pentru prima oară, motiv pentru care Smiley a fost puțin reticent în a îndrăzni să o întrebe pe Feli Donose dacă vrea să-i ajute concurentul. Aceasta a răspsuns afirmativ din tot sufletul, căci îi era dor de scenă și de cântat.

Feli a fost alături de Bogdan în finala Vocea României 2018 de vineri, 14 decembrie. Cei doi au realizat un moment emoționant, dar puternic, pe piesa lui Marc Anthony și a Tinei Arena - I Want to Spend My Lifetime Loving You.

Solista a devenit o apariție obișnuită în emisiune, fiind alături de Smiley și în sezoanele trecute, cel care i-a devenit apropiat chiar după participarea ei la show-ul de talente de la Pro Tv. Smiley o consideră nu doar o prietenă de suflet, ci una dintre cele mai bune voci pe care le-a auzit vreodată, după cum a mărturisit acesta în emisiune.

Feli a născut o fetiță în 21 noiembrie

În 21 noiembrie, Feli și-a îndeplinit cel mai important vis al său, acela de a deveni mamă. Solista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume inedit: Nora Luna,

Mai multe