Feli și-a botezat fetița în secret! Primele imagini de la eveniment

28 august 2019 21:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Admiratorii cântăreței Feli au motive serioase de bucurie, având în vedere că artista, de ceva vreme, este mult mai deschisă cu ideea de a împărtăși și cu ei evenimentele frumoase din viața ei și a micuței sale, Nora Luna. Astfel, vedeta a publicat în mediul online câteva imagini emoționante de la botezul fetiței ei, care au ajuns rapid la inimile celor ce o apreciază.

Recent, Feli și-a surprins plăcut fanii prin publicarea unei imagini în care i se putea vedea chipul fetiței ei, care a împlinit 9 luni, acest lucru fiind cu adevărat o premieră pentru artistă, care obișnuia să fie mult mai secretoasă cu privire la viața personală

Primele imagini de la botezul fetiței lui Feli 

În aceeași notă, vedeta care a debutat la „Vocea României” a publicat pe rețelele de socializare și câteva imagini de la botezul fetiței ei, care a fost un eveniment privat, despre care nu s-au știut prea multe detalii. Feli a explicat însă că a simțit să împărtășească fericirea sa și cu cei ce o apreciază, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat puțin mai târziu, având în vedere că ceremonia de creștinare a avut loc în luna iunie a acestui an. 

„Am tot așteptat momentul potrivit să fac postarea asta, dar am învățat de curând că momentu potrivit e fix ăla când te gâdilă stomacu' și o voce îți spune „Hai, Feli! Bucură-te și împarte ce simți cu lumea întreagă!" Asta simt să fac acum... Am creștinat-o pe Nora Luna magica într-un iunie de poveste!

Am simțit să fie totul intim, în familie, normal, simplu și modest, dar cu bogăție în inima noastră a părinților, a familiei și ale prietenilor noștri-familie. Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, până și de o seară cu soare și oameni care o iubesc necondiționat. Nu știu exact ce să scriu în postarea asta, cum să descriu ce e în sufletul meu. Simt doar să împart o părticică din 9 iunie-le nostru. Nora Luna a dormit toată slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zâmbet de dimineață până seară, cu personalitate (deja) puternică, o Nora Luna magică pe care Dumnezeu ne-a dat-o că să ne învețe să ne bucurăm de viață și să învățăm zi de zi alături de ea...să fim oameni mai buni.Acuma vă întreb: Să îi mulțumesc și lui Cătălin (tatăl lui Nori) public pentru minunea pe care o avem sau ar sună a speech de Oscar? Te iubesc, Câtă!”, a scris Feli în mediul online, alături de imaginile de la botez. 

Mai multe