Felix Baumgartner a dat în mintea copiilor!

13 iunie 2015 12:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iubitul Mihaelei Rădulescu încă mai copilăreşte! Deşi a împlinit recent 46 de ani, paraşutistul austriac a fost surpins în timp ce "pilota" un elicopter de jucărie!

Felix Baumgartner nu refuză să se urce la bordul niciunui aparat de zbor. Spre amuzamentul admiratorilor săi, sportivul austraic s-a chinuit să încapă într-un elicopter potrivit mai degrabă copiilor. "Primul meu zbor la show-ul aviatic într-un elicopter de poliţie. Emoţionant!", a precizat în glumă sportivul. Pentru că jucăria i-a făcut cu ochiul, paraşutistul nu a ezitat să o încerce, preţ de câteva minute. Un asemenea moment a fost imediat imortalizat, iar fotografia a ajuns repede pe contul de socializare al sportivului.

Imaginea nu a lăsat-o indiferentă pe Mihaela Rădulescu, care i-a comentat iubitului pe facebook. "Te iubesc, copil amuzant!", i-a transmis vedeta pe pagina de socializare. Felix Baumgartner se află de câteva zile în Poznan, Polonia, unde particpă la un spectacol aviatic de excepţie. 

Felix Baumgartner s-a născut în oraşul austriac Salzburg şi, de copil, a visat să piloteze elicoptere şi să sară cu paraşuta. Austriacul a efectuat primul salt la vârsta de 16 ani.

Mai multe