Felix Baumgartner, primele declaraţii despre Mihaela Rădulescu

30 decembrie 2014 9:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Discret cu viaţa personală, paraşutistul austriac a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu Mihaela Rădulescu, dar şi despre cum îşi petrec cei doi îndrăgostiţi timpul atunci când sunt împreună.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner trăiesc de puţin timp o idilă şi se pare că sunt foarte fericiţi de când s-au întâlnit. Deşi nu reuşesc să stea prea mult împreună, amândoi fiind extrem de ocupaţi, "porumbeii" ştiu cum să menţină flacăra pasiunii aprinsă. Într-un interviu acordat site-ului wthejournal.com, sportivul austriac a mărturisit că atunci când trebuie să vadă un film la focul şemineului alege varianta propusă de iubita lui.

"Vizionez cu plăcere filmul preferat al iubitei mele, «A room with a view»", a spus Felix Baumgarter.

La capitolul mâncăruri, sportivul a spus că adoră specialitatea mamei sale: fondue. "Mama face cel mai bun fondue din lume!", a mărturisit austriacul în cadrul aceluiaşi interviu.

Mihaela a confirmat faptul că se iubeşte în acest moment cu sportivul austriac şi relaţia lor e la început. Punctul de plecare a fost într-adevăr interviul pe care jurata de la "Românii au talent" i l-a ţinut acestuia în urmă cu mai multe luni când Felix a fost prezent în România la invitaţia celor de la Red Bull.

Mai multe