Femeia care l-a salvat de două ori de la moarte pe Horia Moculescu

24 februarie 2017 8:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Horia Moculescu are îngerul lui păzitor şi recunoaşte acest lucru de ficare dată când îşi aduce aminte că a trecut de mai multe ori pe lângă moarte. Compozitorul a povestit la emisiunea Onaie Turcu că a fost salvat de două ori de o femeie mai tânără decât el, despre care s-a vehiculat multă vreme că i-ar fi iubită.

Aflat multă vreme în scandal cu Mariana Moculescu, compozitorul a găsit sprijin pentru a trece peste necazuri la fosta sa colegă de la emisiunea “Atenţie, se cântă!” (TVR 2), despre care toată lumea a crezut că îi este iubită. Alexandra Velniciuc (36 de ani) este prietenă de nădejde atât a lui Horia Moculescu (79 de ani), cât şi a fiicei acestuia. Ea a fost omul care i-a stat alături şi Nidiei în toate momentele importante din viaţă.

“De când o cunosc, m-a sprijinit. De două ori m-a salvat de la moarte. Am făcut două crize de colecist, din care a doua era gata-gata să se transforme într-o pancreatită”, a povestit Horia Moculescu la emisiunea "Refresh by Oana Turcu" ce va fi difuzată sâmbătă (25 februarie) de la ora 22.00 la Antena Stars.

Actriţa a mărturisit şi ea că a trecut prin momente de panică alături de compozitor. “Vezi un munte de om pe care nu reuşeam să îl opresc din tremurat. Ceva înfiorător!”, a completat Alexandra Velniciuc.  

Compozitorul a fost invitat în emisiune pentru a-i fi alături fiicei sale, Nidia, într-un interviu dureros despre intervenţia chirurgicală care i-a schimbat viaţa. “Nu mai poate avea copii decât printr-o fertilizare in vitro”, a povestit Horia Moculescu. Tânăra a mărturisit un lucru care i-a surprins pe cei care nu o cunosc atât de bine. “Nu am fost niciodată tristă, pentru că niciodată nu mi-am dorit copii cu adevărat! Am 26 de ani şi încă vreau să mă alint cu tata prin casă!”, a spus Nidia.

Mai multe