Femeia părăsită pentru Mihaela Borcea, un nou atac la rivala ei

6 aprilie 2016 18:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Angela Calomfir, femeia care susţine că Mihaela Borcea i-a furat bărbatul, nu-şi găseşte liniştea de când ştie de legătura dintre ei.

Angela Calomfir este furioasă că fosta soţie a lui Cristi Borcea nu recunoaşte relaţia cu Sorin Pop şi că a luat-o peste picior atunci când au avut o întâlnire între patru ochi.

“Am fost la ea la birou, la ştrand. Am avut o discuţie cu ea. Mi-a spus că e frumoasă, că are bani şi că poate avea orice bărbat îşi doreşte”, a declarat femeia la emisiunea lui Cătălin Măruţă de miercuri (6 aprilie).

„Atunci ea mi-a spus că nu-l cunoaşte, iar după aceea a ieşit şi a zis că e şoferul ei”, a precizat Angela Calomfir, enervată că bărbatul ar fi părăsit-o după o relaţie de şase ani pentru a fi cu Mihaela Borcea.

În acelaşi timp, Sorin Pop şi Mihaela Borcea neagă că ar avea mai mult decât o legătură strict profesională. Bărbatul a declarat pentru Click! că el este şoferul part-time al acesteia. „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, a spus el.

Mai multe