Femeia pentru care soţul Israelei era dispus să plece definitiv de acasă

22 martie 2016 9:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele dintre Israela Vodovăz (68 de ani) şi Liviu Arteni (45 de ani) par că nu se mai termină. După o relaţie de nouă ani, cei doi au multe să-şi reproşeze şi se îndreaptă inevitabil spre un divorţ. Până la separarea oficială şi în acte, soţul Israelei a plecat de câteva ori de casă în încercarea de a se linişti.

Ultima escapadă a lui Liviu a fost în Centrul Vechi, unde se pare că o brunetă tinerică i-a picat cu tronc. În timp ce Israela se dădea de cesul morţii şi era în stare să-l declare dispărut, bărbatul petrecea de zor cu Jessica, o fată de 19 ani, care ar fi părut dispusă să-l consoleze. Liviu a susţinut în urmă cu câteva zile că are o nouă relaţie, însă se pare că deşi îşi făcuse planuri cu noua lui iubită, din mortive ştiute numai de ei, cei doi s-au despărţit la fel de repede cum s-au cuplat.

Israela a fost şi de această dată cea care a suferit de pe urma acceselor de furie ale bărabtului.  "Foarte mult a dat în mine, în poporul meu. Orice i-aş face, nu poţi să-mi spui aşa ceva. M-a făcut evreică, ţigancă!", a spus femeia de afaceri printre lacrimi. În replică, Liviu i-a acuzat pe copiii Israelei care l-ar fi jignit şi ei. "O să cad în genunchi şi o să-i mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat de tine! E urât ce spun, dar nu mai pot. Vreau să divorţez. Poate să mă împuşte cine vrea. Pe Israela o alint «comandantul meu suprem»", a spus Liviu la Antena 1.     

Mai multe