Femeile lui Ștefan Bănică jr se fac frumoase cu o mască de filme SF

24 aprilie 2018 16:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce nu fac vedetele pentru a fenta trecerea timpului! Andreea Marin (43 de ani), fosta soție a lui Ștefan Bănică jr, are un ten de bebeluș, însă nu fără ajutor, căci ”Zâna” testează orice aparat minune.

În urmă cu câteva luni, ea s-a pozat cu o mască pe chip, fotografie care i-a cam speriat pe fanii ei, la care a adăugat și un mesaj amuzant: ”Ceea ce vedeți în imaginea desprinsă parcă dintr-un film SF este, de fapt, o mască facială pe care mi-am propus să o încerc. Înseamnă fototerapie 3 în 1: cu infraroșii, LED și galvanoterapie. Nu simți disconfort, ci o stare de bine, de relaxare”, a explicat Andreea.

Iată însă că, zilele trecute, a apelat la acest tratament revoluționar și Lavinia Pârva (33 de ani), nimeni alta decât solista care i-a stricat divei căsnicia.

Măritată de anul trecut cu Ștefan Bănică jr, ea a cam pierdut lupta cu kilogramele, așa că, de curând, și-a făcut abonament la sala de sport, unde face genuflexiuni cu nemiluita, pentru a scăpa de burtică, dar și la salonul de înfrumusețare. Cele două femei, care seamănă izbitor din punct de vedere fizic, s-au copiat adesea și în privința ținutelor vestimentare. 

Mai multe