Femeile Roman, urmărite de blesteme. Ce a pățit Catinca

14 decembrie 2018 14:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viața bate filmul de cele mai multe ori, iar în cazul femeilor din familia Roman problemele se țin lanț. Par a fi blestemate la câte au dus în spate de-a lungul anilor. Ultima ghinionistă este Catinca. Ea a rămas și fără afacere, și fără casă și stă acum pe unde apucă.

A trăit în opulență pe vremea comunismului și la fel încă 25 de ani după Revoluție. Benefiicile pe care le-a avut din partea statului i-a asigurat un trai confortabil. Dar iată că 2007 a fost un an de cotitură pentru familia Roman. Practic de atunci au început problemele.

Mioara Roman, părăsită și dată afară din casă

Petre Roman (72 d ani) și-a anunțat divorțul de cea care i-a fost soție timp de 34 de ani. O cunoscuse pe Silvia Chifiriuc (46 de ani), pe atunci o tânără cântăreață care arăta sezațional. După doi ani de amor nebun cei doi s-au căsătorit și au făcut și un copil.

Acela a fost momentul în care primul premier post decembrist i-a întors spatele Mioarei Roman (78 de ani) și fetelor: Oana și Catinca, pe care a crescut-o de mică. Cel puțin asta reiese din mărturisirile femeii bolnave și triste.

”Petre a uitat de mine. Nevasta nu-l mai lasă nici să sune”, ne spunea Mioara zilele trecute. După ce a rămas singură, Mioara a fost evacuată din vila din Primăverii, unde ulterior s-a mutat Traian Băsescu.

RA-APPS a dat-o în judecată, în 2009. Adunase restanțe la chirie, dar cum nu le-a plătit niciodată, în prezent, însumează mai bine de jumătate de milion de euro.

De atunci se mută de colo-colo cu chirie, statul i-a pus sechestru pe vila de Sinaia și nu i-a rămas decât să spere că viața îi va zâmbi și ei măcar în al nouălea ceas.

Lupta cu RA-APPS se duce și în ziua de azi cu un avocat pe care-l plătește în meditații la limba arabă.

Catinca Roman a pierdut afacerea și locuința

Și iată că fiica ei, Catinca (51 de ani), pare să-i calce pe urme. În 2005, aceasta a deschis magazinul de haine ”Kiki”, în complexul Unirea, din Capitală, alături de niște asociați greci. O perioadă a avut succes, dar iată că în ultimii ani a dat faliment.

”După moartea lui Adamescu (n.r. Dan Adamescu, patronul Unirea Shopping Center), a pierdut tot, inclusiv casa, pe care a fost nevoită să o vândă ca să-și achite datoriile. A rămas pe drumuri și stă acum cu chirie”, ne-a povestit cu tristețe mama Catincăi.

Fostul designer de modă a vorbit despre faptul că nu mai deține nici o afacere, dar s-a ferit să spună de ce a ajuns în situația aceasta.

“Este foarte important tot ce se întâmplă în modă pentru că este meseria mea de bază. Nu aş vrea să îmi mai deschid o afacere. Asta nu înseamnă că nu am mai făcut colecţii, dar muncesc doar pentru sufletul meu. Cred că este momentul să se afirme şi cei tineri. Este o lume frumoasă, dar complicată. Concurenţa este bună în orice domeniu pentru că te încarcă şi îţi dă dorinţa de a face lucrurile cât mai bine”, ne-a declarat Catinca Roman la sfârșitul lunii trecute. Nici din punct de vedere afectiv nu o duce mai bine.În urmă cu 20 de ani, a avut o relație cu dansatorul Bebe Dumitrescu de care s-a despărțit și a rămas să-și crească singură fata, pe Calina, care are acum 19 ani.

Oana Roman era să moară în 2014

Sora ei, Oana Roman (42 de ani, are o familie fericită, un soț care o iubește și o fetiță. Însă problemele nu au ocolit-o.

În 2014, după ce a născut prin cezariană, a avut o adevărată cumpănă. Operația s-a infectat, astfel că a ajuns în pragul septicemiei. A fost nevoie de trei intervenții chirugicale pentru ca ea să scape teafără.

Mai multe