Feriţi-vă de Margherita în trafic! Cum a fost surprinsă în timp ce se afla la volan FOTO EXCLUSIV

17 mai 2015 21:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare petrecăreaţă, răsfăţata Margherita din Clejani se odihneşte pe unde apucă. Chiar şi la volan! Şoferiţă de puţin timp, tânăra a oferit recent, în trafic, un spectacol de necrezut.

Margherita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani, a obţinut luna aceasta permisul auto şi nu-şi mai încăpea în piele de bucurie. “Tati o să îmi cumpere o maşină foarte frumoasă. Este elegantă şi exact aşa cum îmi doresc eu. La examenul auto am stat în stres maxim. Am avut şi icoanele cu mine. Când s-a urcat poliţistul i-am spus să mă lase să pup şi eu icoanele şi să mă rog şi a început să râdă. Am luat la sală 23 de puncte”, declara ea, cu câteva zile în urmă, la Antena Stars. Iată, însă, că fotoreporterii Click! au surprins-o pe Margherita la testul practic, adică în plin trafic, conducând un Opel Astra. Imaginile oferite de solistă sunt de infarct.

Ori o durea capul, ori o luase somnul, căci bruneta a stat mai mult cu ochii închişi la volan, însă nu a lăsat o clipă ţigara din mână. Închidea ochii, se freca la frunte, mai pufăia puţin, mai învârtea un pic de volan şi uite aşa a ajuns, în cele din urmă, în zona 13 septembrie, unde s-a întâlnit cu o prietenă. Suntem curioşi dacă, văzând aceste imagini, tati Ioniţă îi mai lua Margheritei maşinuţa promisă.

Luni va face fiţe în show-ul «Poftiţi pe la noi»

Pe lângă concerte, un alt motiv pentru care Margherita e obosită îl reprezintă participarea ei la emisiuni TV. Azi şi mâine, de la ora 20.30, o vom vedea la Antena 1, la “Poftiţi pe la noi!”, acolo unde nea Mărin o va munci alături de Delia, Giani Kiriţă şi Mihai Petre. „Eu nu știu ce-i aia muncă. În viața mea n-am ridicat nici măcar un pai, nici la sală nu am ridicat atâtea greutăţi”, se plânge fata Clejanilor.

Mai multe