Ferma 2019. Jorge a fost eliminat de Silviu Țolu și s-a întors la familia sa

14 februarie 2019 23:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ediția de joi, 14 februarie, la "Ferma" s-a dat un nou duel bărbătesc. După ce l-a învins pe Emil Rengle în edițiile trecute, Jorge a fost pus din nou în fața unui nou adversar. De data aceasta, Silviu Țolu s-a dovedit a fi "o nucă prea tare" pentru cântăreț, așa că Jorge a trebuit să se recunoască învins.

Numărul băieților de la "Ferma" se împuținează pe zi ce trece. Dacă săptămâna trecută, Emil Rengle a plecat acasă, de această dată, Jorge a fost nevoit să lase așezarea din Munții Semenic pentru a se întoarce acasă la familia sa. 

Jorge a fost propus la duel de către concurenți, iar acesta l-a ales drept oponent pe Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Acesta din urmă a avut avantajul de a-și alege tipul de probe și a mizat pe forță și l-a ales ca antrenor pe Remus Boroiu, în timp ce solistul a avut-o alături pe Ioana Filimon, foarte vocală pe parcursul rundelor.

Cei doi băieți au avut nevoie de doar două probe, căci Silviu le-a câștigat pe ambele, nu fără un efort titanic. 

Jorge, la cuțite cu Claudia Pavel

După ce Cream şi Brigitte au intrat în conflict deschis săptămâna trecută, cântăreaţa fiind acuzată că a fost amanta soţului celei din urmă, de data aceasta a izbucnit un nou scandal. Protagonişti sunt Jorge şi Cream, care, deşi lucrează în aceeaşi breaslă, la Fermă nu s-au înțeles deloc bine.

Jorge a fost jignit de Claudia Pavel în ediţia de miercuri seară de la “Ferma”, după ce săptămâna trecută artista a fost cea care şi-a auzit vorbe grele. Artistului pare să nu-i fi picat deloc bine faptul că - până atunci cea pe care o considera prietena lui – a început să-l vorbească pe la spate. Caludia Pavel a fost deranjată că deşi este în postura de fermier şef, Jorge nu prea o ascultă, aşa că l-a numit “diavol”. A continuat să-l ia peste picior şi să spună că nu este bărbat, ci femeie şi în consecinţă colegii ar trebui să-i dea o fustă. De asemenea, într-o discuţie i s-a adresat cu apelativul “Georgeta”, poate și pentru faptul că el gătea și pregătea masa la “Fermă”. 

Mai multe