Ferma 2019. Kamara a fost eliminat. Marius Crăciun l-a scos din competiție

30 aprilie 2019 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regulile încep să se schimbe la Ferma, emisiunea de la PRO TV care se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi. Deși până acum nu s-a întâmplat acest lucru, iată că a avut loc un duel pentru funcția de fermier-șef, care s-a lăsat cu eliminare. Kamara a fost eliminat de la Ferma, după ce s-a luptat cu Marius Crăciun, cel care a devenit coordonatorul activităților de la Văliug în această săptămână.

Mihaela Rădulescu i-a surprins foarte tare pe concurenții din emisiune după ce a anunțat că, din această săptămână, duelul pentru funcția de fermier-șef va fi cu eliminare. Ghinioniștii au fost Kamara, propus de Otilia Bilionera, și Marius Crăciun, cel pe care Diana Belbiță l-a vrut la conducere. Băieții au fost nevoiți să accepte noua regulă și au intrat motivați în arenă, fiecare cu gândul la familia sa.

Marius Crăciun a avut lacrimi în ochi când a povestit despre problemele financiare de acasă și despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a-i ajuta pe cei dragi. De cealaltă parte, și Kamara a avut un motiv important care l-a mânat în luptă: fiul său, Leon, pe care vrea să-l ajute să meargă din nou. Micuțul de cinci ani suferă de o formă de paralizie cerebrală și are nevoie de o operație complicată și costisitoare pentru a avea o viață mai bună.

Kamara i-a eliminat pe Remus Boroiu și Silviu Țolu

Kamara nu a fost la primul duel cu eliminare. Acesta a reușit să-i dea afară din competiție pe Remus Boroiu, care a concurat accidentat, dar și pe Silviu Țolu.

Mai multe