FERMA 2020 Cât costă rochia de finală a Mihaelei Rădulescu. Cu paiete, în hambar

4 decembrie 2020 10:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu (51 de ani), prezentatoarea reality-show-ului "Ferma", de la PRO TV, nu a fost eclipsată de concurenți în marea finală difuzată joi seara. Diva de la Monaco a avut vorbele la ea, iar la capitolul ținută a fost în zona și pe stilul ei: extravaganța purtată nonșalant.

Rochia verde purtată de Mihaela Rădulescu în finala de joi seara, de la "Ferma. Orășeni versus săteni", nu avea nici o legătură cu mediul rural, cu hambarul în care au avut loc filmările, însă Mihaela ne-a obișnuit cu surprizele. Probabil o vestimentație tip cowboy sau etno ar fi fost deja mult prea banală sau previzibilă, așa că vedeta a transformat finala de la Cocani într-o paradă fashion. Rochia verde, spectaculoasă, bună pentru o noapte de Revelion, este creată de Dana Budeanu, așa cum se știe, cea mai bună prietenă a Mihaelei Rădulescu. Rochia face parte din colecția "Love is Glowing", iar pe site-ul oficial apare la prețul de 5500 lei.

EXCLUSIV Augustin Viziru, primul interviu după ce a câștigat Ferma. Totul despre premiu, viața de tătic și botezul Mariei

Augustin Viziru, marele câștigător Ferma! A ridicat trofeul în ziua în care fiica lui a împlinit 3 luni

Mai multe