Ferma Vedetelor 2016: Noii servitori ai săptămânii

1 martie 2016 22:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiecare nouă săptămână din Ferma Vedetelor aduce alți doi servitori care trebuie să fie la cheremul celorlalți concurenți. Ei nu au voie să mănânce decât după ce ceilalți au terminat de mâncat și niciodată la masa colegilor. Mai mult, vor trebui să doarmă într-un loc mai puțin confortabil decât restul.

Competitorii din Ferma Vedetelor au avut de ales noii servitori în ediția de marți, 1 martie. După ce Marcel a fost desemnat fermier șef de către Anda Ghiță, prima eliminată din emsiune, numele servitorilor au fost hotărâte de toți ceilalți.

Așadar, în urma voturilor exprimate, Ami și Mircea N. Stoian au devenit servitori. Ami (26 de ani), pe numele său real Andreea Moldovan, a fost dezamăgită de hotărâre, întrucât se teme că va ajunge la duel.

Stoian, în schimb, strategul emisiunii, le-a spus colegilor lui că își dorește să fie duelist și să plece acasă. Cu toate acestea, în mărturisirile față în față cu camera, jurnalistul a recunoscut că totul este doar o tactică pentru a-i pune în dificultate pe ceilalți și că își dorește să lupte până la capăt.

Mai multe