"Ferma Vedetelor": ce i-a urat Helciug lui Viziru, înainte de duel!

5 aprilie 2015 14:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momentele tensionate continuă la "Ferma Vedetelor"! A trecut deja o lună de când cei 8 rămași în show se află în casă, iar neînțelegerile și discuțiile dintre ei au culminat cu un duel plin de emoții și suspans. Dan Helciug și Lucian Viziru s-au luptat până la ultima răsuflare pentru un loc în fermă, însă cel din urmă a plecat acasă.

În emisiunea de sâmbătă (4 aprilie), vedetele au trecut prin momente care le-au făcut să zâmbească la "Ferma Vedetelor", dar și prin situații tensionate. Nea Rață le-a adus oile și porcii: “Măi nea Rață, mare om, mare caracter ești! N-am văzut așa om. El întotdeauna se ține de cuvânt! A adus și miel!”, a spus Ionuț Iftimoaie.

Tot nea Rață a fost cel în fața căruia a cedat nervos Cristina Cioran, din cauza faptului că ceilalți concurenți nu o ascultă și nu îi respectă poziția de fermier al săptămânii: “De o săptămână încerc să mă înțeleg cu niște oameni care nu vor, care nu mai au chef și eu îi înțeleg: că ăla nu are chef, că îl doare, pentru că și eu sunt la fel!”, a spus ea, la "Ferma Vedetelor".

Concluzia lui nea Rață a fost simplă: “Cristina, vino încoa’ să îți dau arginții pe săptămâna asta, că eu nu sunt în măsură să vă suport toate astea. Am venit aici să facem treabă, voi nu vreți, e treaba voastră. Nu vă mai zic nimic!”, iar Cristina a completat, la "Ferma Vedetelor": “Gata! Eu vreau acasă! Mi-a ajuns! Nu mai pot, nu mai suport!”.

Vica a fost alături de Cristina și a încercat să o calmeze și să o facă să se răzgândească. După ce s-a calmat, Cristina și-a cerut scuze față de toată lumea pentru reacția pe care a avut-o: “N-a fost frumos din partea mea că m-am enervat, chiar n-a fost frumos și chiar îmi pare rău! Sper să mă înțeleagă!”.

"Ferma Vedetelor" - Dan Helciug, urare pentru Lucian Viziru

Cei doi dueliști de la "Ferma Vedetelor", Dan Helciug și Lucian Viziru, și-au luat bagajele, cele necesare și rămas bun de la colegii lor, urmând să își petreacă noaptea în camerele din pădure ale dueliștilor. Înainte să iasă pe ușă, Ionuț i-a spus lui Lucian: “Eu atâta îți doresc: să nu ai succesul de care a avut parte Roxana, așa că duminică te aștept la dat mâncare la porci și la muls vaca!”.

Iulia i-a vizitat pe dueliști, la "Ferma Vedetelor", și le-a dat dreptul de a telefona pe cineva drag, pentru a primi susținerea de care au nevoie. Dan a ales să își sune soția și a fost vizibil emoționat de această convorbire: “Mai luptă-te, Dane, acuma! Trebuie să îmi dau palme, să fiu rău, să nu mă mai gândesc la... acasă!”. Lucian a sunat-o, și el, pe soția sa, iar surpriza cea mare a fost că a reușit să vorbească și cu fiul său.

"Ferma Vedetelor" - cine a primit pachete din exterior?

Chiar și înainte de începerea duelului, Vica și Augustin au deschis un nou subiect de discuții, care a pornit de la Lucian și condus la noi acuzații că unii dintre ei primesc pachete din exterior. Când a auzit aceste acuzații, Augustin a spus: “Le am de la Dan!”. Iulia a vrut să lămurească problema de la "Ferma Vedetelor"și i-a invitat pe cei doi dueliști în hambar, pentru ca Dan să poată participa la discuție, însă nici el nu a știut nimic despre acest subiect.

La prima probă a duelului, "Pune potcoava în cui", cei doi concurenți au fost legați de brâu cu o funie, s-au străduit să ia potcoave de pe stâlpul din centru și să le pună în cuiele de pe marginea ringului. Cel care a reușit să pună cele trei potcoave și să iasă câștigător la "Ferma Vedetelor" a fost Dan.

Încărcat de energie și adrenalină, Dan s-a întors către ceilalți și a făcut un gest amenințător, la care Ionuț nu a putut rămâne indiferent: “M-a provocat atât de mult, încât am fost deranjat. S-a întors către mine și către Dima și a zis ceva de genul: Voi urmați! O astfel de provocare pentru mine trebuie rezolvată atunci, în momentul respectiv!”, a spus Ionuț, la "Ferma Vedetelor".

În ediția de luni, de la 20:30, concurenții de la "Ferma Vedetelor" vor avea parte de o mare surpriză, pe care o așteaptă de când au intrat în fermă. Telespectatorii vor descoperi ce alte provocări vor mai primi, dar și pe cine a desemnat Lucian ca fermier al săptămânii.

Mai multe