"Ferma Vedetelor": cine a părăsit competiția din Cipru

30 martie 2016 23:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ediția de miercuri (30 martie) a "Fermei Vedetelor", două concurente s-au luptat pentru dreptul de a mai rămâne în competiția filmată în Cipru. Sorana și Ami s-au duelat în doar două probe, în urma cărora una dintre ele a trebuit să le spună adio celor care i-au fost familie timp de șase săptămâni.

Servitoarea săptămânii, Sorana, a trebuit să-și aleagă competitoarea din duelul care a mai vitregit competiția de încă o vedetă. Singurele ei variante au fost Lili Sandu și Ami, iar Sorana a ales-o pe cea din urmă.

Prima probă: Mulsul caprei

Sorana și Ami au fost legate la ochi și puse într-un ring cu două capre și un țap. După ce și-au ghicit caprele, fetele au fost dezlegate la ochi și au trebuit să se pună pe muls. Deși capra Soranei a fost mai nărăvașă la început și a pierdut un pic startul, fosta componentă a trupei A.S.I.A. a fost cea care a ieșit învingătoare în această primă probă.

A doua probă: Cu roaba pe bârnă

În cea de-a doua probă, concurentele au avut de cărat câte o roabă cu pământ pe niște bârne de lemn, apoi au trebuit să se ajute de o lopată pntru a pune conținutul în niște butoaie. Sorana s-a dovedit mai pricepută și de această dată, căci Ami a avut ceva dificultăți din cauză că este mai mică și mai firavă. Duelul s-a terminat astfel în doar două etape, căci Sorana și-a adjudecat victoria.

"Pișcoțel", așa cum au numit-o ceilalți concurenți, a trebuit să părăsească tabăra din Cipru. Ceilalți au regretat plecarea celei mai mici dintre ei, căci Ami le-a adus de multe ori zâmbetul pe buze. Cântăreața și-a folosit puterea de a alege Fermierul șef al următoarei săptămâni, căci aceasta a fost ultima ei sarcină înainte de a se întoarce în România.

Mai multe