“Ferma Vedetelor”: Click! a avut dreptate! Doinița Oancea a părăsit concursul

3 mai 2015 0:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Așa cum a anunțat ziarul Click!, Doinița Oancea a fost eliminată sâmbătă seara de la “Ferma Vedetelor”. Ea a pierdut duelul cu Cristina Cioran și a plecat acasă.

Joi seara, cristina Cioran, prima duelistă a săptămânii la “Ferma Vedetelor”, și-a ales adversara cu lacrimi în ochi: pe Doinița Oancea. Momentul a fost unul emoționant, iar cele două s-au luat în brațe și au plâns.

“Ferma Vedetelor”: S-au accidentat în timpul duelului

Emoțiile au continuat sâmbătă seara, când cele două s-au confruntat în ringul de la “Ferma Vedetelor”. Înainte de duel, cele două au petrecut o noapte singuri, fiecare în câte o căbănuţă din pădure. A două zi, cele două actrițe au fost supuse probelor "Plimbă mărul", "Salvaţi de clopoţei", care le-au testat, forţa şi anduranţa, acestea fiind câştigate de Cristina Cioran. Din păcate pentru ele, ambele concurente s-au accidentat în timpul duelului, Doinița la arcadă, iar Cristina la picior. Pentru că a învins în cele două runde, Cristina Cioran a rămas în fermă, iar Doiniţa Oancea a părăsit-o, urmând că această să aleagă următorul Fermier al Săptămânii.

“Ferma Vedetelor”: Despărțire grea pentru Doinița și Augustin

În timpul celor două luni petrecute la “Ferma Vedetelor”, Doinița Oancea și Augustin Viziru s-au atașat foarte mult, iar despărțirea lor de sâmbătă seara a fost foarte emoționantă. Cei doi s-au îmbrățișat, s-au sărutat și au vărsat lacrimi. "Îmi pare rău că plec. Îmi pare rău că te dezamăgesc. Primul divorț. Până când ferma ne va despărți. N-am putut să ne bucurăm decât o zi", i-a spus bruneta celui care-i devenise soț, cu doar o zi în urmă, la “Ferma Vedetelor”. "Tu nu mă dezamăgești niciodată pe mine. Tu ai fost corectă, deși alții n-au fost. O să fii prietena mea pe viață", i-a mărturisit Augustin. "Are suflet prea bun. E prea inocentă, prea naivă uneori. Ea crede în basme uneori. Doinița era un sprijin psihic pentru mine, dar acest lucru nu mă afectează prea mult, căci Doinița nu a pățit nimic rău", a mai afirmat el.

“Ferma Vedetelor”: Doinița s-a dat de gol pe Facebook

Plecarea de sâmbătă seara a Doiniței Oancea de la “Ferma Vedetelor” nu a fost o surpriză pentru cititorii Click!, care au aflat că în urmă cu o lună ea și-a salutat fanii pe Facebook. Pentru că trebuia să stea departe de ochii presei până la difuzarea emisiunii, actrița a încercat să dreagă busuiocul cu ajutorul unei prietene. "Cât timp e plecată Doiniţa la «Ferma vedetelor» voi posta eu (n.r. Majda Yolo) în numele ei şi o să vă ţin la curent cu ce se mai întâmplă. Ea nu are acces la telefon şi nu are voie să iasă de acolo. Nu vorbeşte cu nimeni de acasă. Nu e deloc uşor pentru ea!”, a scris Majda. Doiniţa a fost însă eliminată, iar Cristina Cioran a rămas în concurs cel puțin o săptămână, deşi susţinea că îşi doreşte să plece acasă.

Mai multe