«Ferma Vedetelor»: duelul înainte de finală, cel mai dur de până acum

25 mai 2016 22:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ultimul duel înainte de marea finală de la "Ferma Vedetelor" a avut loc miercuri, 25 mai. Competitoarele au fost Elena Lasconi și Maria Constantin. Jurnalista și interpreta de muzică populară și-au disputat astfel cel mai intens duel de până acum, întrucât a fost vorba despre ultima mare bătălie înainte de actul final și despre ultimele calcule pe care concurenții și le-au făcut.

Elena Lasconi, numită "Buldozerul" de către ceilalți colegi de competiție, a pornit din postura de servitor al săptămânii și a fost trimisă la duel de către Lili Sandu, cea care a îndeplinit în această săptămână funcția de Fermier al săptămânii. Maria a avut avantajul de a-și alege probele, iar cântăreața a mizat pe tinerețe.

Prima probă: Adună stelele

Cea dintâi probă a fost una de forță, care le-a solicitat extrem de mult pe cele două fete. Fiecare a fost legată la capătul aceleiași sfori. Au trebuit să-și tragă adversata pentru a aduna cinci stele de mare și a le pune în coș. Elena a fost cea care a reușit să câștige prima rundă a duelului, dar ambele concurente au avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

A doua probă: Hrănește iepurii

Fiecare a avut o cușcă cu iepuri care trebuiau hrăniți. Fiecare a trebuit să transfere 10 morcovi, unul câte unul, printr-un tunel, până la cușca iepurilor. Maria a fost mai rapidă și a recuperat punctul pierdut în prima probă. Și după această rundă, Elena și Maria au avut nevoie de ajutorul medicilor, căci și-au julit 

A treia probă: Taie craca adversarului

Fiecare a avut un fierăstrău. Prima care a dărâmat adversarul, a câștigat proba, fără a obstrucționa competitorul. Maria a câștigat repede un avantaj, pe care l-a menținut până la final, iar așa a reușit să rămână în competiție.

Mai multe