”Ferma vedetelor” i-a purtat noroc Mariei Constantin. Unde a cântat solista

5 octombrie 2016 14:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

”Ferma vedetelor” i-a purtat noroc! De când a participat la show-ul de la Pro TV, Maria Constantin este asaltată cu cereri de concerte. Iubita lui Marcel Toader a strălucit pe scenă la concertul de marți seară, 4 septembrie, susținut într-un local bucureștean.

Maria Constantin a susținut un concert de zile mari pe scena unui local bucureștean, în fața a peste 400 de oameni. Artista a schimbat mai multe ținute și a strălucit într-o rochie semnată de designerul Sheila Gurdal.

Timp de două ore, iubita lui Marcel Toader i-a ținut în priză pe cei peste 400 de fani cu melodii cunoscute din folclorul românesc, dar și cu piese moderne, precum ”Mugur de dragoste”, și a avut invitați celebri precum Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Ovi Jacobsen, Dan Helciug sau Mihai Napu Band.

Artistei i-au făcut galerie foștii colegi din ”Ferma vedetelor”, Anda Ghiță, Mircea Stoian și Dan Helciug, dar și Adrian Enache și logodnica sa, Iuliana Marciuc, sau Paula Seling. Una din ținutele de mrți seară ale Mariei poartă semnătura designerului Sheila Gurdal, o rochie lungă, argintie, cu paiete și bretele spaghetti.

Mai multe