“Ferma vedetelor”: Lucian Viziru a decis cu cine se va duela

3 aprilie 2015 14:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Joi seara, Lucian Viziru, primul duelist al săptămânii, a hotărât cu cine se va lupta pentru a rămâne la “Ferma vedetelor”.

După ce fiecare dintre concurenți și-a exprimat părerea despre cine ar putea fi cel de-al doilea duelist la "€œFerma vedetelor”, opiniile fiind aproape toate în favoarea lui Dan Helciug, Laurențiu Viziru a făcut alegerea, oferind și o explicație pentru ea. "Cred că o să aveți o surpriză foarte mare. Îmi pare rău dacă nu voi ține cont de părerea voastră. M-am gândit că am nevoie de un adversar accesibil, iar acesta este Dan Helciug", a declarat vedeta joi seara.

"Ferma vedetelor": Ce reacție a avut Dan Helciug

Reacția lui Dan Helciug, cel de-al doilea duelist la "€œFerma vedetelor”, nu a întârziat să apară, cântărețul fiind surprins de descrierea pe care i-a făcut-o Lucian. "Eu accesibil, dar ce sunt? Ușă de la intrare la magazin?!", s-a întrebat retoric Dan. "Normal că tovarășii vor să mă scoată afară din concurs pentru că sunt un concurent important sau poate sunt paranoic, e și asta o explicație. Deci vor să mă scoată afară și probabil l-au influențat pe Lucian, care, din câte am înțeles eu la început, ar fi vrut să se dueleze cu Dima. M-a ales pentru că la masă s-a spus că sunt foarte accesibil", a mai spus concurentul de la “Ferma vedetelor”.

"Ferma vedetelor": Reacţiile concurenţilor, după anunţul Cristinei Cioran

Cristina Cioran, cea care a fost aleasă fermier la "Ferma vedetelor", consideră că alegerea lui Lucian Viziru nu-l avantajează pe acesta. "Lucică, alegându-l pe Dan, nu cred că a realizat că Dan are câteva atuuri. E foarte înalt, e destul de mare și e puternic", a conchis ea.

"Cei care spun că Lucian pleacă cu șansa a doua nu-l cunosc", l-a apărat Augustin Viziru, pe fratele său, care a intrat în competiția "Ferma vedetelor" la trei săptămâni de la startul show-ului.

Mai multe