„Ferma vedetelor”: Nea Popa și-a riscat viața

12 martie 2015 18:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 61 de ani, actorul Tudorel Filimon a acceptat din start să apară în show-ul „Ferma vedetelor” (PRO TV), în speranţa că astfel o va scoate la capăt cu datoriile acumulate la bănci. Din păcate, sănătatea i-a jucat feste şi, după numai trei zile, medicii l-au trimis acasă.

Tudorel Filimon a jucat, ani de zile, în serialele de succes „La bloc” şi „Nimeni nu-i perfect”, dar şi pe scena teatrelor importante din ţară. După ce, anul trecut el a revenit cu rolul lui Nea Popa, într-un film aniversar de la PRO TV, acesta a rămas în relaţii bune cu producătorii, care i-au promis un nou proiect de anvergură.

A fost cooptat în reality-show-ul „Ferma vedetelor”, contract care i-a picat taman bine simpaticului artist, deoarece, în această perioadă, are serioase probleme cu casa.

„Ferma vedetelor” l-ar fi putut salva de datorii

Instituţia care i-ar fi acordat un credit a obţinut deja în instanţă executarea silită a artistului. „Încuviinţează executarea silită imobiliară asupra imobilului compus din teren şi două construcţii, ce face obiectul contractului de ipotecă imobiliară”, hotărâseră magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 în primăvara anului trecut. Actorul spera să se salveze cu ajutorul emisiunii „Ferma vedetelor”.

„Ferma vedetelor” i-a pus capac

Disperat să nu-şi piardă casa moştenită, Nea Popa a contestat decizia la începutul acestei luni. În aşteptarea hotărârii instanţei, actorul a acceptat să participe la reality-show-ul de la PRO TV, „Ferma vedetelor”, cu atât mai mult cu cât urma să câştige câteva mii de euro bune. Artistul n-a rezistat, însă, în emisiune decât trei zile. Bărbatul ajunsese în tabără deja slăbit, după o viroză puternică, iar frigul din dormitor i-a fost fatal. Tudorel a fost scos din emisiune pe targă şi dus la spital, fiind primul concurent, din cei 12, care a părăsit concursul. 

Colegii l-au aplaudat când a fost scos pe uşă. Contactat de reporterii Click!, Tudorel Filimon a refuzat să comenteze despre problemele financiare cu care se confruntă, dar ne-a povestit despre emisiune: „Mi-a plăcut la concurs, dar îmi pare rău că n-am rezistat mai mult, ca să-mi ajut colegii”, ne-a spus el ieri.

Rolul din serialul „La bloc” i-a adus popularitatea

Actorul Tudorel Filimon a revenit în atenţia publicului în 2002, anul în care a primit rolul lui Nea Popa, din serialul „La bloc” (PRO TV). Aici a jucat alături de Dragoş Moştenescu, Emil Mitrache, Mihai Coadă, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Alina Chivulescu şi Mariana Dănescu. Până în 2006 a filmat pentru această producţie de mare audienţă, după care s-a transferat la Kanal D, unde a jucat în „Gaşca” (2007). 

În 2009 a apărut în „Nimeni nu-i perfect” (Prima TV), în rolul lui Anton, iar în 2013 a fost distribuit în pelicula „Funeralii fericite”. Actorul se simte bine acum, iar zilele acestea are mai multe reprezentaţii cu spectacolul „Şcoala de agenţi”, alături de trupa Vouă.

Mai multe