"Ferma Vedetelor": O concurentă a fost sărbătorită, dar a ajuns la duel

29 martie 2016 22:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Concurenții de la "Ferma Vedetelor" nu au avut parte de prea multe momente de răsfăț, dar ziua de naștere a unuia dintre ei a fost sărbătorită într-un mod original: cu un tort din portocale și o scrisoare de acasă. Mica petrecere ad-hoc nu a ținut mult, căci Maria, Fermierul săptămânii, a ales primul duelist.

Iulia Vântur a apărut în tabăra concurenților cu un cadou pentru sărbătorita zilei. Sorana a împlinit 33 de ani și a primit un frumos buchet de flori, dar și o scrisoare de la mama ei, un apel telefonic către femeia care i-a dat viață, dar și un tort original format dintr-o mică prăjitură înconjurată de jumătăți de portocală. Surpriza Iuliei i-a emoționat pe colegii de competiție ai Soranei, care au fost impresionați de vorbele frumoase pe care cântăreața și mama ei și le-au spus.

Cu toate că își sărbătorea ziua de naștere, Sorana a fost cea trimisă de Maria la duel, așa că ea își va alege în emisiunea următoare partenera cu care se va lupta pentru un loc în etapa următoare a competiției.

Mai multe