«Ferma Vedetelor»: O fată a părăsit tabăra din Cipru

18 mai 2016 21:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Săptămâna și eliminarea la Ferma Vedetelor, emisiunea care a pus mai multe celebrități în postura de fermieri. În ediția de miercuri, 18 mai, una dintre fetele din tabără a părăsit competiția și a pierdut șansa de a se lupta în continuare pentru premiul de 50.000 de euro.

Deși accidentată la picior, Sorana a trebuit să facă față unui duel, pusă în această postură de Vasile Calofir, Fermierul Săptămânii. Fosta membră a trupei ASIA și-a ales-o drept competitoare pe jurnalista Elena Lasconi, cea care a avut avantajul de a-și alege probele.

Prima probă: Panoul cu potcoave

Concurentele au trebuit să găsească șapte potcoave ascunse sub fân și să le pună pe un panou, una câte una. Sorana a găsit prima potcoavă, dar Elena a revenit și a câștigat prima rundă.

Proba a doua: Răspunde și câștigă

Cele două fete au avut 10 întrebări la care au trebuit să răspundă, toate din "Cartea Fermei". Prima care a dat cinci răspunsuri corecte a câștigat. Asul din mâneca fiecăreia dintre fete a fost posibilitatea de a anula unul dintre răspunsurile adversarei, în schimbul turnării în cap a unei găleți cu un conținut surpriză. Sorana a fost cea care a câștigat proba și a dus duelul în runda decisivă.

Proba a treia: Laptele cu greutate

Fiecare concurentă a avut o greutate atașată cu o centură de brâu. Prima care a umplut trei borcane cu lapte, doar cu ajutorul unui furtun, și-a adjudecat victoria. Sorana a fost cu siguranță dezavantajată de probă, întrucât accidentarea a pus-o în dificultate. Cu toate acestea, runda s-a decis în ultimele secunde, a fost foarte tensionantă și s-a terminat în lacrimi. Elena Lasconi a câștigat proba și duelul. 

Mai multe